Vraag het de Energiecoach!

Zoek je een energiecoach in de gemeente Westerkwartier?

De energieprijzen stijgen de afgelopen maanden, dus dit hét moment om na te denken over de energielasten in je eigen woning. Waar liggen de mogelijkheden voor energiebesparing, welke opties zijn er voor zelf energie opwekken en overstappen duurzame energie met of zonder gas. Misschien hebben je de mogelijkheden voor isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp als verkend en lukt het je prima om een keuze te maken.

We krijgen ook veel vragen van inwoners die door de vele aanbieders van oplossingen niet precies welke keuze ze moeten maken. Daarom heeft de gemeente Westerkwartier In samenwerking met de Groninger Energiekoepel (GrEK) energiecoaches laten opleiden. Deze energiecoaches wonen bij jou in de buurt. Een energiecoach kan luisteren, vragen beantwoorden, aan huis komen voor onafhankelijk advies en ter plekke kijken welke oplossingen voor jou geschikt zijn.

Wil je een afspraak maken een energiecoach bij jou in de buurt? Dat kan via deze website van het Regionale Energieloket Westerkwartier. Grote kans dat je dan in contact komt met een van onze eigen energiecoaches van ECT.